ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣΓραφείο ΤύπουΑνακοινώσεις | Ομιλίες | Συνεντεύξεις | Θέματα ΔΣ & Αποφάσεις | Δελτία Τύπου | Περιοδικό

Δελτία Τύπου

επιστροφή λίστα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
19/08/2021

Αθήνα 18 Αυγούστου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της Ένωσης Δημάρχων Αττική εύχεται στο εκλεκτό μέλος της Νίκο Χαρδαλιά ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα δύσκολα και σημαντικά καθήκοντά του.

Το πάθος και η αυταπάρνηση στην εκτέλεση των καθηκόντων πολλών συναδέλφων μας, οδηγούν πολλές φορές σε περιπέτειες, με τεράστιο κόστος υγείας, προσωπικό και οικογενειακό.

Το υγιές τμήμα της Κοινωνίας μας, οφείλει να αξιολογεί και να κρίνει, με αντικειμενικότητα το έργο των αιρετών και των κρατικών λειτουργών, επιβραβεύοντας την εργατικότητα, το ήθος και την ευσυνειδησία.

Τα μίση, οι κομματικές εμπάθειες καθώς και η κακόβουλη κριτική, δηλητηριάζουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα και δεν συνάδουν σε μια κοινωνία που πρέπει να λειτουργεί με αρχές και αξίες σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτοί που τα εκφράζουν αποτελούν μειοψηφία που δεν μπορεί να επηρεάσει τον πολίτη, ο οποίος λειτουργεί αντικειμενικά και με βάσει τις αξίες και τις αρχές που προαναφέρθηκε.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, ως Δήμαρχος Βύρωνα, ως μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου και ως Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, έχει αφήσει και καθημερινά το πράττει, το δικό του στίγμα, που μόνο ως θετικό μπορεί να αξιολογηθεί!


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥΝΟΜΟΛΟΓΙΕς

11/02/2011
Δαπάνες των δήμων που κρίθηκαν «μη νόμιμες» από το Ελεγκτικό Συνέδριο

14/03/2009
Ευχές με δικά σας έξοδα

14/03/2009
Βράβευση μαθητών χωρίς πλακέτες

14/03/2009
Νόμιμες οι δαπάνες για τη γιορτή των πολιούχων αγίων

14/03/2009
Μη νόμιμες οι αποζημιώσεις για ζημιές σε IX

14/03/2009
Στο επίκεντρο των δράσεων η Αυτοδιοίκηση και το περιβάλλον

Ο ΔΗΜΑΡΧΟς ΤΗς ΑΤΤΙΚΗς
Ο Δήμαρχος της Αττικής - 39ο τεύχος

WEB TV ΣΥΛΛΟΓΟΥ