Αθήνα, 27 Απριλίου 2024

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Δημάρχων Αττικής (ΕΝ.Δ.Α.), αποχαιρετούμε με βαθύτατη θλίψη και οδύνη τον αγαπημένο συνάδελφο και μέλος της Ένωσής μας  άξιο Δήμαρχο του Δήμου Χαλανδρίου Κώστα Παττακό που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Άπαντες εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Με αγάπη, εκτίμηση, σεβασμό και παραδοχή στεκόμαστε στην προσωπικότητα και το έργο του επί 3 συνεχής επιτυχημένες θητείες στο δήμο που υπηρέτησε.

Ο Κώστας Παττακός με αξιοσύνη, καλοσύνη, ευπρέπεια, εντιμότητα και αποδοτικότητα  προσέφερε τις πλέον σημαντικές υπηρεσίες του στο Δήμο Χαλανδρίου και στους συνδημότες του.

Αγαπήθηκε σταθερά και αληθινά από τους πολίτες και τους συνεργάτες του, όλων των υπηρεσιών του Δήμου και κέρδισε τον σεβασμό φίλων,  πολιτών όλων των παρατάξεων καθώς και των πολιτικών αντιπάλων του.

Η μέγιστη προσφορά του δεν θα λησμονηθεί ποτέ. Ασφαλώς θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους πολίτες, ιδιαίτερα για όσους και όσες ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τον, υπέρτατης αξίας, θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κώστα, Αγαπητέ μας Συνάδελφε,

Καλό ταξίδι για την παραδεισένια γη. Πάντα θα είσαι στο νου στην καρδιά και την ψυχή μας. Αιωνία να είναι η μνήμη σου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ