Αθήνα 18 Αυγούστου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της Ένωσης Δημάρχων Αττική εύχεται στο εκλεκτό μέλος της Νίκο Χαρδαλιά ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα δύσκολα και σημαντικά καθήκοντά του.

Το πάθος και η αυταπάρνηση στην εκτέλεση των καθηκόντων πολλών συναδέλφων μας, οδηγούν πολλές φορές σε περιπέτειες, με τεράστιο κόστος υγείας, προσωπικό και οικογενειακό.

Το υγιές τμήμα της Κοινωνίας μας, οφείλει να αξιολογεί και να κρίνει, με αντικειμενικότητα το έργο των αιρετών και των κρατικών λειτουργών, επιβραβεύοντας την εργατικότητα, το ήθος και την ευσυνειδησία.

Τα μίση, οι κομματικές εμπάθειες καθώς και η κακόβουλη κριτική, δηλητηριάζουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα και δεν συνάδουν σε μια κοινωνία που πρέπει να λειτουργεί με αρχές και αξίες σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτοί που τα εκφράζουν αποτελούν μειοψηφία που δεν μπορεί να επηρεάσει τον πολίτη, ο οποίος λειτουργεί αντικειμενικά και με βάσει τις αξίες και τις αρχές που προαναφέρθηκε.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, ως Δήμαρχος Βύρωνα, ως μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου και ως Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, έχει αφήσει και καθημερινά το πράττει, το δικό του στίγμα, που μόνο ως θετικό μπορεί να αξιολογηθεί!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ