Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω ότι ο Σύλλογός μας, ο Σύλλογος Ενεργών και Διατελεσάντων Δημάρχων και Προέδρων Κοινοτήτων της Περιφέρειας Αττικής, αποτελεί πλέον γεγονός.

Ένα γεγονός ιδιαίτερης σημασίας και συμβολισμού. Για όλους εμάς που αγωνιούμε για το μέλλον των τοπικών κοινωνιών. Που δεν εφησυχάζουμε. Ούτε μένουμε απαθείς στις ραγδαίες αλλαγές που συντελούνται γύρω μας.

Κι είναι αυτή μια πρωτοβουλία που μας ενώνει, μας δίνει δύναμη και ελπίδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία, όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα.

Για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στο επιβαρυμένο περιβάλλον της Αττικής. Για να αναβαθμίσουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ένα θεσμό που με πάθος και ανιδιοτέλεια, οι περισσότεροι υπηρετούμε και υπηρετήσαμε.

Για να παράσχουμε χείρα βοηθείας ο ένας στον άλλο, να στηρίξουμε οι παλιοί τους σημερινούς δημάρχους στο έργο τους και ιδίως τους νέους αιρετούς στα καθήκοντα τους.

Η πολύχρονη εμπειρία στο αξίωμα του δημάρχου πολλών από τα ιδρυτικά μέλη μας, αλλά και οι προσωπικές ικανότητες καθενός από εμάς μπορούν να αξιοποιηθούν για το κοινό όφελος. Για την κοινωνική και πολιτιστική υποστήριξη του έργου των δήμων της Αττικής. Για την προώθηση του θεσμού της Αυτοδιοίκησης. Για το όφελος όλων των δημοτών μας.

Εκατό και πλέον αιρετοί, ενεργοί και διατελέσαντες στο αξίωμα του δημάρχου και του κοινοτάρχη, πλαισιώνουν την πρωτοβουλία μας, που φιλοδοξεί να χαράξει μια νέα δημιουργική πορεία για την Αυτοδιοίκηση και τους λειτουργούς της.

Μια πορεία ευθύνης, προσφοράς και αλληλεγγύης.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
σε αυτή την πορεία καλούμε και όλους εσάς. Ευελπιστούμε και στη δική σας συμμετοχή και έμπρακτη υποστήριξη.

Για μια Αυτοδιοίκηση ενωμένη και πιο δυνατή, για μια Κοινωνία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.
ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ πρώην δήμαρχος Πεύκης