Κυρίες και κύριοι, επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με τις εκ βάθους της καρδιάς μου ευχαριστίες για την ανταπόκρισή σας στην πρόσκλησή μας.
Να συγχαρώ ιδιαίτερα και να ευχαριστήσω τους εισηγητές-ομιλητές, διακεκριμένους στο χώρο της επιστήμης και της πολιτικής, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, της ΈΝΩΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ αλλά και της ΠΕΔΑ με την οποία συνδιοργανώνουμε την εκδήλωση, μέσα από μία αρμονική συνεργασία μας που συνεχίζεται εδώ και 7 χρόνια.
Συνεργασία που πιστεύω θα συνεχιστεί με το νέο Προεδρείο της και τον Πρόεδρο της, φίλο Ηρακλή Γκότση, στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, τον Αντιπρύτανη κ.Ευάγγελο Πρόντζα και βεβαίως τον εκλεκτό καθηγητή κ.Γιάννη Φίλο, πραγματικό «φίλο» των Δημάρχων, ο οποίος εκτός από την καθοριστική συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής, θα έχουμε την τιμή να συντονίσουμε τις εργασίες της.
Να ευχαριστήσω την ΚΕΔΕ, υπό την αιγίδα της οποίας έχει τεθεί η εκδήλωση αυτή και ιδιαίτερα τον φίλο νεοεκλεγέντα Πρόεδρο, τον Γιώργο Πατούλη, Δήμαρχο Αμαρουσίου και τα μέλη του Δ.Σ στους οποίους ευχόμαστε καλή και εποικοδομητική θητεία.
Όπως επίσης στον υπερπολύτιμο συνεργάτη μου, Αντιπρόεδρο της ΕΝΩΣΗΣ, κ.Θεόδ.Γεωργάκη, ως και τον Όμιλο Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης , του οποίου είναι Πρόεδρος, για την στήριξη της εκδήλωσης.
Να χαιρετίσω ιδιαίτερα τις παρουσίες πολλών συναδέλφων Δημάρχων, Στελεχών Αυτοδιοίκησης, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, όπως και εκλεκτών προσωπικοτήτων από τον Δικαστικό και τον χώρο της εκπαίδευσης.
Τέλος, ιδιαίτερη τιμή μας δίνει η παρουσία του Υπουργού κ.Μιλτ. Βαρβιτσιώτη, ενός ανθρώπου της μεγάλης Αυτοδιοικητικής Οικογένειας.