Προς: ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Θέμα : ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Αξιότιμοι ταξιδιώτες,
Σας ευχαριστούμε που ζητήσατε προσφορά από το γραφείο μας για την εκδρομή που προγραμματίζετε.

Ημερομηνίες: 16 – 23/10/2021
Διάρκεια: 08 ημέρες / 05 διανυκτερεύσεις
Άτομα: 20

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ (Double Tree By Hilton Sukhumvit 4*+ Swissotel Merchart Court 4*) :
1.640 ΕΥΡΩ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 2.080 ΕΥΡΩ. (Στις τιμές περιλαμβάνεται μπουφέ πρόγευμα καθημερινά).

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ QATAR
16/10/2021 ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΧΑ 13.30 – 17.50 & NTOXA – ΜΠΑΝΓΚΟΚ 20.15 – 7.05
20/10/2021 ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 12.50 – 16.15
23/10/2021 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΝΤΟΧΑ 3.10 – 5.50 & ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ 7.35 – 12.20

Περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια μέσω ενδιάμεσου σταθμού με την Qatar Airways.
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων.
1 αποσκευή έως 23 kg και 1 χειραποσκευή έως 8 kg ανά επιβάτη.
Πέντε (05) διανυκτερεύσεις στα παραπάνω ξενοδοχεία σε δωμάτια της επιλογής σας με πρωινό εντός του ξενοδοχείου σε μπουφέ ως κάτωθι:
Τρείς διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ στο Double Tree By Hilton Sukhumvit 4*.
Δύο διανυκτερεύσεις στην Σιγκαπούρη στο Swissotel Merchart Court 4*.
Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια.
Ξενάγηση της πόλης της Μπανγκόκ.
Ξενάγηση της πόλης της Σιγκαπούρης.
Μίνι κρουαζιέρα (με βάρκα) στα κανάλια της Μπανγκόκ.
Διαδρομή με το τελεφερίκ πάνω από το λιμάνι της Σιγκαπούρης και το νησί Σεντόζα.
Late check out στις 18.00 την τελευταία ημέρα στην Σιγκαπούρη πριν την αναχώρηση για την Αθήνα.
Αρχηγός – ξεναγός (ελληνόφωνος) καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.
Ασφάλεια αστικής ευθύνης tour operator και ταξιδιωτική ασφάλιση.
Ο ΦΠΑ όπου προβλέπεται.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα: Αθήνα – Μπανγκόκ
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, την Μπανγκόκ, την “Βενετία της Ανατολής”.

2η μέρα: Μπανγκόκ, Κρουαζιέρα στα κανάλια, Asia Market,
Άφιξη στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ και από εκεί θα αναχωρήσουμε για την κρουαζιέρα μας στα κανάλια της πόλης, τα οποία δημιουργήθηκαν από τον βασιλιά Ράμα, όταν αποφάσισε να ζήσει σε ένα νησί και έτσι η πρωτεύουσα Μπανγκόγκ να γίνει η “Βενετία της Ανατολής”. Το Μεγάλο Παλάτι και ο Ναός της Αυγής, αποτελούν τις πρώτες εικόνες της βόλτας με το πλοιάριο, ενώ περνώντας στη συνέχεια από τους δρόμους και τα μικρά σπίτια, θα απολαύσουμε μοναδικές εικόνες της εξωτικής πόλης. Τέλος, θα επισκεφθούμε την περίφημη Asia Market για να χαζολογήσουμε στην πλούσια αγορά της πόλης. Μετά το τέλος της κρουαζιέρας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. (Θα προσπαθήσουμε για early check in στο ξενοδοχείο και μετά να πάμε στην κρουαζιέρα).

3η μέρα: Μπανγκόκ – Ξενάγηση πόλης
Πρωινό στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια θα περιηγηθούμε στην πόλη. Η σημερινή ξενάγηση της πόλης θα ξεκινήσει από το υπέρλαμπρο βασιλικό παλάτι, το οποίο καλύπτει έκταση περίπου 220.000 τετραγωνικών μέτρων. Μέσα από τα λευκά του τείχη βρίσκονται πολλά κτίρια ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, ναοί με επίχρυσους δράκους, αγάλματα θεοτήτων και τοιχογραφίες που θα σας αφήσουν άναυδους. Ακολουθεί επίσκεψη στον ναό του Σμαραγδένιου Βούδα, ο οποίος πήρε το όνομά του από το στολισμένο με σμαράγδια και άλλα πολύτιμα πετράδια άγαλμα του καθιστού Βούδα (από νεφρίτη) που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον τεράστιο ναό του Ξαπλωμένου Βούδα (Wat Pho), που στεγάζει το μήκους 45 μέτρων και ύψους 15 μέτρων χρυσό άγαλμα του Βούδα. Τέλος, θα δούμε τον επιβλητικό Ναό της Αυγής στις όχθες του Τσάο Πράγια, που αποτελεί ορόσημο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Μπανγκόκ, Ελεύθερη μέρα εναλλακτικά Αγιουτάγια (προαιρετική εκδρομή)

Ημέρα ελεύθερη στη Μπανγκόκ και οι επιλογές σας αμέτρητες: βόλτες στην πόλη, αγορές ή ακόμα και συμμετοχή σε κάποια προαιρετική εκδρομή στον ποταμό Κβάι ή στην μεγάλη πλωτή αγορά Damnoen Saduak. Διανυκτέρευση. Εναλλακτικά προτείνουμε την προαιρετική εκδρομή στην Ayutthaya, περίπου 70 χλμ βόρεια της Μπανγκόκ. Η αρχαία πόλη της Αγιουτάγια ήταν η πρωτεύουσα του Βασιλείου του Σιάμ για περισσότερα από 400 χρόνια, από το 1350 έως το 1767. Κατά τη διάρκεια αυτής της ένδοξης περιόδου, θεοί βασιλιάδες κυβέρνησαν ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ισχυρά βασίλεια της Νοτιοανατολικής Ασίας της εποχής του, έχτισε υπέροχους ναούς και διαπραγματεύτηκε με εμπόρους από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Η Αγιουτάγια έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ και θα επισκεφθείτε μερικούς από τους σημαντικότερους ναούς και τα αρχαία ερείπια σε όλο το Ιστορικό Πάρκο. Στη συνέχεια, θα έχει μεσημεριανό γεύμα πριν την επιστροφή στην Μπανγκόκ και το ξενοδοχείο μας.

5η μέρα: Μπανγκόκ – Σιγκαπούρη
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Μπανγκόκ και πτήση για την Σιγκαπούρη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και μία πρώτη γνωριμία με την πόλη.

6η μέρα: Σιγκαπούρη, ξενάγηση πόλης
Άφιξη και θα ξεκινήσουμε την εξερεύνηση μας στην πόλη, οδηγώντας στην περιοχή Civic, περνώντας από το Padang, το Singapore Cricket Club, το ιστορικό Κοινοβούλιο και την Εθνική Πινακοθήκη Σιγκαπούρης. Η Πινακοθήκη αποτελείται από δύο εθνικά μνημεία – το πρώην Ανώτατο Κτήριο και το Δημαρχείο. κάνουμε στάση στο πάρκο Merlion και θα απολαύσουμε την εντυπωσιακή θέα στο Marina Bay. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία λήψης φωτογραφιών με το The Merlion, ένα μυθολογικό πλάσμα που ένα μέρος του είναι λιοντάρι και ένα άλλο μέρος, ψάρι. Επισκεφθείτε τον Ναό Thian Hock Keng, έναν από τους παλαιότερους βουδιστικούς-ταοϊστικούς ναούς της Σιγκαπούρης, προτού περάσουμε από την Chinatown. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το πρώτο Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Σιγκαπούρης – τους Βοτανικούς Κήπους της Σιγκαπούρης και θα περπατήσουμε μέσα από τον Εθνικό Κήπο που διαθέτει μια εκτεταμένη οθόνη 60.000 φυτών ορχιδέας. Αφήστε τις αισθήσεις σας να ζωντανέψουν στη Μικρή Ινδία καθώς περπατάτε από καταστήματα κατά μήκος του πεζοδρόμου προσφέροντας μια ποικιλία από εξωτικά φρούτα, μπαχαρικά, γιασεμί και ορχιδέες γιρλάντες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: Σιγκαπούρη – διαδρομή με τελεφερίκ
Μετά το πρωινό μας, θα απολαύσουμε τη θέα του λιμανιού και της μαρίνας από ψηλά, καθώς και το γειτονικό νησάκι Σεντόζα. Late check out (18.00) από το ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος αργότερα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την βραδινή μεταμεσονύκτια πτήση.

8η μέρα: Πτήση για Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη αυθημερόν.
Σημειώσεις :
Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των υπευθύνων της εκδρομής.

Δεν περιλαμβάνονται:
Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά (προαιρετικά).
Η προαιρετική εκδρομή στην Αγιούταγια (50€ / άτομο)
Ποτά , αναψυκτικά και γεύματα όπου δεν αναφέρονται.
Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα και συναφείς χώρους και ότι άλλο ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.
Σημειώσεις:
Απαραίτητο διαβατήριο ή ΝΕΟΥ τύπου ταυτότητα.