Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2024

      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Μια όμορφη βραδιά απόλαυσαν οι Δήμαρχοι της Αττικής, ενεργοί και διατελέσαντες με τους φίλους τους στον ετήσιο χορό που διοργάνωσε η Ένωση Δημάρχων Αττικής σε συνεργασία με την Π.Ε.Δ.Α., για τα μέλη της.

Στον ποιοτικό χώρο του Politia Tennis Club που φιλοξένησε την εκδήλωση, δόθηκε η ευκαιρία στους Δημάρχους (πρώην και νυν) να περάσουν λίγες ώρες χαλάρωσης και να συνευρεθούν με συναδέλφους τους και φίλους.

Η καλή μουσική και το προσεγμένο φαγητό συμπλήρωσαν την ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα των αιρετών της Τ.Α.

Εκ μέρους του Πρωθυπουργού παρέστη ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κος Θεόδωρος Λιβάνιος, ενώ τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ εκπροσώπησε η βουλευτής Λάρισας                κα Ευαγγελία Λιακούλη. Παρέστησαν επίσης ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Βλάχος, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Γ. Γραμματέας ΥΠΕΣ κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος,  ο Δ/νων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ  κ. Σπύρος Σπυρίδων και άλλοι.

Ο Πρόεδρος της ΕΝ.Δ.Α. κ. Παύλος Καμάρας και ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α. κ. Γιώργος Μαρκόπουλος στους σύντομους χαιρετισμούς τους καλωσόρισαν τους Δημάρχους και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο τους και ευημερία στην ζωή τους.

Και του χρόνου.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ