Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε θερμό και εποικοδομητικό κλίμα έγινε η πρώτη συνάντηση, μεταξύ αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και της υπουργού Εσωτερικών κας Νίκης Κεραμέως.

Η διάθεση της κας Υπουργού, να επικοινωνήσει και να συνεργασθεί με όλους τους Φορείς της Αυτοδιοίκησης, καθώς και οι διαπροσωπικές της σχέσεις που υπάρχουν με μέλη του Δ.Σ., συνέβαλαν στο θερμό αυτό κλίμα.

Ο Πρόεδρος της ΕΝ.Δ.Α. κ. Παύλος Καμάρας συνεχάρη την κα Υπουργό για τα νέα της καθήκοντα εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η θητεία της και σ’ αυτό το κρίσιμο Υπουργείο θα στεφθεί με την ίδια επιτυχία με το προηγούμενο χαρτοφυλάκιο.

Έγινε μια πρώτη παρουσίαση, από όλα τα μέλη της αντιπροσωπείας των κυριότερων προβλημάτων της Τ.Α. και ιδιαίτερα της καταστατικής θέσης των αιρετών, όπως αυτά έχουν αναδειχθεί στα FORUM της Ένωσης, ενώ συμφωνήθηκε να κατατεθεί υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις για την επίλυσή τους.

Η κα Υπουργός δήλωσε έτοιμη να συνεργασθεί με την Ένωση με στόχο την άμβλυνση των προβλημάτων και την αναβάθμιση του Θεσμού της Τ.Α., σε συνεργασία και με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό κ. Θεόδωρο Λιβάνιο.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ