Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η Ένωση Δημάρχων Αττικής έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Σε ένα ζεστό περιβάλλον με διάχυτα αισθήματα εγκαρδιότητας, φιλίας και συναδελφικότητας, πρώην και νυν Δήμαρχοι της Αττικής, αντάλλαξαν ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά.
Ήταν μια ευκαιρία, οι παλαιότεροι να αναπολήσουν στιγμές που σημάδεψαν τη θητεία τους, αλλά και οι νεότεροι να εξιστορήσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, τη δύσκολη αυτή περίοδο της Κοινωνικοοικονομικής κρίσης.

Ευχές έδωσαν ο Πρόεδρος της Ένωσης και πρώην Δήμαρχος Πεύκης, κ. Παύλος Καμάρας, που έκοψε και την πίτα, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α. και Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης, ο πρώην Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α. και νυν Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου, ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου, επικεφαλής της παράταξης του στο Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α., οι Αντιπρόεδροι της Ένωσης κ.κ. Θεόδωρος Γεωργάκης, πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης και κ. Κώστας Αναστόπουλος πρώην Δήμαρχος Ύδρας και τα μέλη του Δ.Σ.

Στην εκδήλωση παρέστη ο πρ. Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και πρ. Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κώστας Ασκούνης, τα επίτιμα μέλη της Ένωσης κ. Θανάσης Βεζυργιάννης, κ. Σπ. Σπυρίδων, κ. Λάμπρος Μίχος, κ. Νίκος Ταμπακίδης, κ. Κυριάκος Ντηνιακός, κ. Παναγιώτης Φωτιάδης, Δήμαρχοι, πρώην Δήμαρχοι και φίλοι της Αυτοδιοίκησης. Για την ιστορία, το φλουρί έτυχε στον πρώην Δήμαρχο Αλίμου, κ. Κων/νο Μαντζουράνης και τη συνεργάτιδα της Ένωσης κα Βικτωρία Καλονάρου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ