ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε ένα θαυμάσιο κλίμα φιλίας και συναδελφικότητας, οι Δήμαρχοι της Αττικής (εν ενεργεία και διατελέσαντες), έκοψαν την πίτα τους .
Η εκδήλωση της ετήσιας χοροεσπερίδας που διοργάνωσε η Ένωση Δημάρχων Αττικής στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αφού πλήθος αιρετών απόλαυσαν μια ξέγνοιαστη και ιδιαίτερα ποιοτική βραδιά.

Χαιρετισμούς με μηνύματα αλληλεγγύης αλλά και στήριξης του θεσμού της Αυτοδιοίκησης, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής κ.Παύλος Καμάρας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ.Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ κ.Ηρακλής Γκότσης.
Ο τυχερός της βραδιάς που έτυχε και το «φλουρί» της πίτας ήταν ο πρώην Βουλευτής και πρώην Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ.Λάμπρος Μίχος .

Την εκδήλωση τίμησαν τα επίτιμα μέλη της Ένωσης κ. Σπ. Σπυρίδων, Γεν.Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και πρώην Δήμαρχος Πόρου, κ. Αθ. Βεζυγιάνης, πρώην Γεν.Γραμματέας του ΥΠΕΣ και πρώην Δήμαρχος Ν.Ψυχικού, ο πρώην Δήμαρχος Αγ.Αναργύρων κ. Ν. Ταμπακίδης και οι Αυτοδιοικητικοί υποψ Βουλευτές κα. Ζ.Ράπτη, κα. Β. Σπηλιωτοπούλου, κ. Γ.Χριστόπουλος, κ. Γρ.Ζαφειρόπουλος και πολλοί άλλοι.