Παμψηφεί Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής
ο Παύλος Καμάρας για 3η τριετή θητεία

Δήλωση του Προέδρου της Ένωσης Δημάρχων Αττικής κ. Παύλου Καμάρα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στο Δ.Σ., για την τιμή που μου έκαναν να με επανεκλέξουν και μάλιστα παμψηφεί, για τρίτη συνεχόμενη (τριετή) θητεία, ως Πρόεδρο της Ένωσης Δημάρχων Αττικής.

Η εκλογή αυτή, αλλά και η καθολική αποδοχή στο πρόσωπό μου, που εκφράσθηκε από τους συναδέλφους μου, πρώην και νυν Δημάρχους, με συντριπτικό ποσοστό (94%), στις πρόσφατες αρχαιρεσίες, με γεμίζουν με χαρά και παράλληλα ευθύνη να ανταποκριθώ σ’ αυτή τους την εμπιστοσύνη.

Η Αυτοδιοίκηση, σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, είναι το ανάχωμα στο κοινωνικό «τσουνάμι», που πλήττει ανεξέλεγκτα μεγάλες κοινωνικές ομάδες δημοτών. Οι αιρετοί της, Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, αγωνίζονται να αναπληρώσουν, το καταρρέον Κοινωνικό Κράτος ενώ παράλληλα δουλεύουν ώστε να δημιουργήσουν κατάλληλες συνθήκες στις πόλεις τους, για βιώσιμη ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.

Η Ένωσή μας στηρίζει το δύσκολο έργο των Δημάρχων και με τη συμβολή και την εμπειρία όσων έχουν θητεύσει στο αξίωμα αυτό, καταβάλλει προσπάθειες να προαχθεί ο Θεσμός της Τ.Α. και να γίνει το έργο της αποτελεσματικότερο.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους του απερχόμενου Δ.Σ. για τη συνεργασία μας, συγχαίρω τα νέα μέλη, ευχόμενος καλή και εποικοδομητική θητεία.