Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θέλω κι εγώ να σας καλοσωρίσω και να σας ευχαριστήσω που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας.

Απόψε, είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος, γιατί συναντώ όχι απλά συναδέλφους, αλλά πολλούς φίλους από τα παλιά, μαζί με τους οποίους, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, έχουμε αφιερώσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ των τοπικών μας κοινωνιών.

Ο Σύλλογος αυτός ιδρύθηκε γι’ αυτόν τον σκοπό.
Για να ανταμώνουμε και να συνεχίζουμε ομαδικά να προσφέρουμε, αφού αυτό είναι και το κοινό μας χαρακτηριστικό.

Το μεγάλο απόθεμα των γνώσεων και των εμπειριών μας, που αποκομίσαμε μέσα από μια μακροχρόνια τριβή με τα κοινά και ιδίως με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, θέλω να πιστεύω πως μας έχει κάνει καλούς χειριστές της ευρύτερης Δημόσιας Διοίκησης.

Το όργανο που ιδρύσαμε, έχει κατά βάση γνωμοδοτικό χαρακτήρα και αποσκοπεί στο να αξιοποιούνται οι προσωπικές ικανότητες όλων μας, ικανότητες τις οποίες αν θέλει κάθε Κυβέρνηση με την σειρά της να αξιοποιήσει, είναι σίγουρο πως θα είναι πιο αποτελεσματική στο έργο της.

Η ανιδιοτελής προσφορά μας είναι δεδομένη.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α, τον Δημήτρη Καλογερόπουλο και το όλο το Δ.Σ, που αγκαλιάζει τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου, στέκεται αρωγός στις δραστηριότητές του και μας έχει παραχωρήσει γραφείο, στο καινούριο κτίριο της Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α.

Σας καλώ όλους, όσους δεν έχετε γραφτεί στον Σύλλογο να γίνετε μέλη και όλοι μαζί να ανταμώνουμε στο φιλόξενο σπίτι της Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α, το οποίο δεν είναι τυχαίο ότι ονομάστηκε:
«ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΣ».

Σας ευχαριστώ.